Hydract producerer ventiler til Carlsberg og mange andre bryggerier

Kort om selskabet

Hydract er en green tech virksomhed, der udvikler bæredygtige og effektive ventiler som forbedrer drikkevareindustriens produktion med bedre time-to-market, klimaaftryk, energiomkostninger, produktspild og fødevaresikkerhed

 

I dag er det markedsstandard at bruge trykluft til at styre det store antal ventiler, der anvendes i produktionen hos bryggerier, mejerier og andre drikkevareproducenter.  Hydract har udviklet og patenteret en ventil, som anvender vandhydraulik i stedet for trykluft til at styre ventilen, hvilket giver væsentlige fordele i forhold til energiforbrug, præcision og pålidelighed. Med Hydracts løsning reduceres energiforbruget til ventiler med 90%.  Den bedre præcision og pålidelighed åbner samtidig op for helt nye muligheder i produktionen, såsom inline mixing, hvor forskellige basisprodukter kan blandes til et færdigt produkt direkte til tappelinjen. Det betyder, at Carlsbergs bryggeri i Fredericia i dag kan producere færdigt øl på timer i stedet for uger.

 

Baggrund

Hydracts mission er at udvikle ventiler og andre produkter og services, som bidrager markant til den grønne omstilling i procesindustrier, hvor der stilles krav til hygiejnisk produktion, og som samtidig skaber betydelige konkurrencefordele for Hydracts kunder. 

Det samlede marked for procesventiler til bryggerier, mejerier og andre drikkevareproducenter vurderes til ca. 10 mia. kroner årligt. Med de store fordele, som Hydract-ventilen tilbyder, forventer Selskabet at få et betydeligt fodfæste i det eksisterende marked. Med den nye inline mixing funktionalitet, som Hydract introducerer, skønner Selskabet, at der skabes et potentielt nyt marked i størrelsesordenen 50 mia. kroner

 

Motiv for børsnoteringen

For at udbrede Hydract-løsningen globalt planlægger Hydract optagelse til handel på Nasdaq First North Growth Market med samtidig udstedelse af nye aktier for mellem 31 og 35 millioner kroner. Med den kapital er det planen særligt at styrke salgs- og markedsføringsorganisationen for at eksekvere på selskabets vækstambitioner.

Om Hydract IPO

TEGNINGSKURS: 5,00 DKK PER AKTIE
 
EMISSIONSBELØB: 31-35 MDKK
 
MARKEDSVÆRDI (Pre-money): 65 MDKK
MINIMUMSTEGNING: 760 STK. AKTIER
 
TEGNINGSPERIODE: 26. MARTS – 13 APRIL
 
HANDELSPLADS: NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET COPENHAGEN

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tegner jeg via min netbank? Der vil være forskel på de forskellige bankers online aktiehandelssystemer og de funktioner, som hvert system tilbyder. Typisk vil du kunne finde information om tegning af aktier under en sektion, der er navngivet noget i stil med Corporate Actions, da tegning af aktier ikke kan foretages i den del af aktiehandelssystemet, hvor man afgiver øvrige handelsordrer. Oplever du udfordringer med din banks online aktiehandelssystem, så anbefaler vi at du tager direkte kontakt til din bank for assistance.

Tilmeld dig og få besked om nye børsnoteringer i Danmark

Ved at trykke tilmeld, giver du samtykke til at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke (læs samtykkeerklæring) tilbage. Læs mere om vores privatlivspolitik og cookiepolitik her.

 

Tegningsperiode

Tidsplan for udbuddet Dato Tid
Tegningsperioden starter 26. marts 2021 09:00
Tegningsperioden slutter 13. april 2021 23:59
Offentliggørelse af resultat af udbuddet 15. april 2021 15:00
Første handelsdag for aktien med ticker kode: 21. april 2021 09:00